swedbank logoswedbank logo
swedbank logo

Swedbanks nya Medlemslån


När du som är fackligt ansluten behöver låna pengar eller vill lösa ett annat dyrare lån erbjuder Nya Medlemslånet en förmånlig ränta utan avgifter.

Nya Medlemslånet har dessutom blivit ännu tryggare. Nu ingår också ett betalningsskydd som betalar räntekostnaden om du blir sjuk eller arbetslös. Sedan tidigare ingår en grupplivförsäkring som löser lånet om låntagaren avlider.

Du kan låna mellan 20 000 och 350 000 kronor. 

Det går enkelt och snabbt att göra en ansökan och som medlem i något av fackförbunden inom LO, TCO eller SACO får du bra villkor.

Så här fungerar Nya Medlemslånet:
För att få ett Medlemslån skall du ha varit medlem i facket sedan minst 6 månader. Du skall också ha eller öppna ett lönekonto i banken. För Medlemslån krävs ingen säkerhet. Räntan är rörlig och följer det allmänna ränteläget, du betalar ingen uppläggnings- eller aviavgift.
​​​​​​​


Läs mer här!
nordea banknordea bank
nordea bank

Medlemslån Nordea


Förmånlig ränta för dig som fackligt ansluten

Ska du köpa båt? Nya möbler? Nytt kök? Ett Medlemslån är ett bra sätt att finansiera större investeringar.
Du som är fackligt ansluten kan ansöka om Medlemslån med en lägre ränta än många andra lån utan säkerhet i Nordea. Det enda som krävs är att ditt fackförbund omfattas av avtalet med banken och att du har Person- eller Kapitalkonto i Nordea.

Dina fördelar med Medlemslån:
1. Du får en lägre ränta än andra lån utan säkerhet i Nordea. 
2, Du kan efter kreditprövning låna utan krav på säkerhet i upp till 12 år. 
3. Genom Internet- och telefontjänster har du kontroll över låneskulden och nästkommande lånebetalning. 
4. En kostnadsfri livförsäkring ingår som täcker en låneskuld upp till 150.000 kronor vid dödsfall. 
5. Ett kostnadsfritt räntebetalningsskydd ingår. Detta är en försäkring som betalar räntan på lånet under 9 månader vid arbetslöshet, olycksfall eller sjukdom. Under samma period ger banken anstånd med amortering.

Läs mer här!