Papperstrean Ung

Vi blir allt fler ungdomar på företaget och vi står även inför en stor generationsväxling. Därför är det mycket viktigt att vi lyfter ungdomsfrågor i det fackliga arbetet. Ungdomarna är viktiga för både framtiden och nutiden och därför måste vi värna om deras funderingar och idéer.
Vi satsar på en aktiv och fungerande ungdomsverksamhet där våra unga ska vara en naturlig del av den fackliga verksamheten. Tillsammans verkar vi för en säker och jämställd arbetsplats!

Ungdomsträffar

Vårt mål är att genomföra en Ungdomsträff per år där vi som unga får en chans att träffas för att få information och diskutera fackliga frågor och arbetsmiljöfrågor. Träffen avslutas med en rolig aktivitet!
Håll utkik efter datum för nästa Ungdomsträff!  
​​​​​​​

Utbildning

 Det finns utbildningar som riktar sig till unga. Pappers har en egen Ungdomskurs och LO anordnar tvärfackliga utbildningar. Om du är intresserad att gå en utbildning kan du hör av dig till Ungdomsansvarig (sandra.johansson@pappers.se) eller vår studieorganisatör Tomas Hjalmarsson (studieorg@papperstrean.se).  

Hejhej!!

 
ÄNTLIGEN kan vi presentera vårt nyhetsbrev och berätta vad vi gjort, gör och kommer göra. Vi efterfrågar även viss hjälp men det framgår i nyhetsbrevet.
 
Det som vi gärna vill ha hjälp med först och mest är till vårt frågesegment i podden med Pappers förhandlingschef ”Högt och lågt – Pontus svarar”
 
Medlem eller icke medlem, oavsett ålder, lämna frågor till podden via nedanstående länk. Vi har inget namn på podden så det får man gärna lämna förslag på. Bästa förslag belönas. Man kan vara anonym. Men innan den 30 april behöver vi frågorna, tack!
 
Allt gott från UNG 2020-gänget
Sandra-Johansson-bskSandra-Johansson-bsk
Sandra Johansson bsk

Övriga i Papperstrean Ung:


Evelina  Enander Sjökvist,  Lut&Kraft
​​​​​​​Sandra Bogren Bohlin, Utlastning
Per Thollin,  Kartongbruket
Simon Walldén,  Underhåll
Emma Magnusson,  Kartongbruket
​​​​​​​Anders Edlund, Underhåll